Beoordelingen van Fujiyama Groningen

Recente recensies van Fujiyama Groningen

5 sterren na 41 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was beduidend minder goed dan afgelopen maanden. Heel veel rijst in de sushi en rommelig verpakt (doorelkaar en sushi’s uitelkaar gevallen). Dit zijn we niet gewend van FujiYama. Bezorging keurig op afgesproken tijdstip, maar bon met NAW gegevens werd op straat teruggevonden door buren, dit kan echt niet. Kortom, we hopen als vaste (en normaliter) tevreden klant van FujiYama op verbetering.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en heerlijk eten. Sushi en vis leken vers bereid, prima!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van de stad, 1 nadeel als je hier besteld kun je niet meer terug naar goedkopere sushi. Maar wie wil dat ook!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi met hele mooie en verse ingrediënten. Beste 'bezorg sushi' die ik tot nu toe gegeten heb.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijke sushi gegeten. Niet standaard maar echt bijzonder. Na het eten hebben we besloten om voortaan nergens anders meer sushi te bestellen.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd bij Fujiyama. En zelfs bij onweer op tijd en warm bezorgd. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog altijd een begrip in onze stad. Nog nooit teleurgesteld. Supper vers en supper lekker. En afgeleverd door de kok zelf. We zijn er blij ee dat je nu ook kunt bestellen. Toch is het op de lokatie natuurlijk leuker.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua prijs-kwaliteitverhouding aanzienlijk beter dan de standaard sushi tenten. Fijne extra als je via de eigen website bestelt en altijd super vers, net zoals normaal in het restaurant.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, Verse en kwaliteitsproducten.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen; de lekkerste sushi in de stad met name de vegetarische maki en Fujiyama maki is onze favoriet. Snelle en vriendelijke bezorging.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food arrived on time and was brought right to the door. Very tasty meal with soy sauce, wasabi, etc. included.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious dinner!! Top quality!!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, Sushi was erg goed. Altijd blij van Fujiyama eten, zo ook deze keer. Hopelijk snel weer aan de Grote Markt ipv thuis.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten, zoals altijd bij Fujiyama. Nu we even niet naar het restaurant zelf kunnen is dit de beste vervanging!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij gewend zijn was de sushi weer heerlijk. Wij zijn maki liefhebbers en heb nergens anders in Groningen zulke verse gehad. Wij bestellen of eten dit dan ook alleen nog hier.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Mijn verjaardagsdiner werd keurig op tijd gekeverd en we hebben genoten van warme en koude gerechten. Voor herhaling vatbaar!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en de noodles waren heerlijk!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd door de beste kok!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superkwaliteit zoals je van Fujiyama mag verwachten, precies op tijd geleverd. Dat was zeker niet de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker complimenten aan de chef en bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Verse producten. Mooi opgediend. Snelle levering. Prijs-kwaliteitverhouding goed.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg smakelijk! Ons vaste adres voor sushi.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker maar de bestelling was helaas niet compleet, deze zou alsnog geleverd worden maar Dat is niet gedaan

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles erg goed. Enige opmerking: veel te weinig wazabi en soja.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is de sushi een genot om te eten met name de Fujiyama maki. Het enige wat ik mis in de bezorg keuze is de shitake kroket en evt. tempura groente of gewoon groente/salade. Regelmatig gegeten en altijd uitstekend eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede Sushi! Precies op tijd geleverd. Ook de extra's waar we om vroegen waren erbij geleverd. Wij zijn nu vaste klant!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! (Zoals altijd) De bezorging was snel en netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, gewoon zoals altijd bij Fujiyama. Top dat jullie bezorgen!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel het eten als de bezorging waren prima. Een paar kleine puntjes van kritiek: De maaltijd was bij bezorging al lauw en de chopsticks ontbraken. Verder zou er volgens het menu sushi in de bentobox zitten. Ipv. daarvan zat er gefrituurde varkensschnitzel bij die nagenoeg koud was. Heel lekker overigens.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was wederom heerlijk! De lekkerste in de stad.